torsdag den 15. november 2012

Talentshow?!

I dag havde jeg fornøjelsen af at have Lasse Højrup med på hans første tur efter de vertikale sandfisk - ja faktisk sandfisk i det hele taget! Lyder navnet "Højrup " i øvrigt bekendt, så er det måske fordi du har læst Lasse og brormand Jeppe Højrups skriverier i Fiskeavisen, hvor de bestyrer de "Ferske sider".
  Lasse blev samlet op på stationen og da vi havde smidt båden i vandet, fik vi en kort snak om, hvordan fiskeriet skulle gribes an i praksis. Vi stævnede i øvrigt ud samtidig med Hr. Howald og Lucio-drengene. I den forbindelse skal der rettes en stor tak til Hr. Myling, der meget venligt sponsorede en hel pose løjer :)
  Netop denne pose løjer, skulle senere vise sig af have afgørende betydning for udfaldet af dagens fiskeri.

Vectra Vertikal spændt op til lir!
De første par pladser blev banket igennem med jigs, men vi kunne absolut ikke skabe interesse med vores agn, til trods for at ekkoloddet afslørede, at vi fiskede det rigtige sted. Posen med løjer blev derfor åbnet og et par Vectra'er blev ladt med de små agnfisk. Næsten med det samme fik jeg en mindre art og troen på fiskeriet fik lige et godt nøk op igen. Herefter gik der ikke længe før Lasse fandt melodien og fik et par hurtige fisk i kilos klassen. Skønt at se det smil, der breder sig, når der bliver landet en ny art til listen!

Nyslået pibejæger!
Selv var jeg lidt mere "tilbageholdende" og nappede kun enkelt mere - den skulle dog også vise sig at blive dagens største:)
Vectraen leverer big time!
Lasse fiskede som en ren superstar og rundede turen godt og grundigt af! Hele fem vertikale sandarter fik han kranet på de få timer vi var afsted. Faktisk må man sige at han stoppede på toppen med en perfekt skåret fisk på 3,2 kg!

Mr. Lasse Højrup - U got talent!
Håber vi kan gøre hinanden selskab en anden gang, for det var virkelig en sand fornøjelse at fiske med dig!

3 kommentarer:

  1. Sikke rosende ord :-) Fornøjelsen var helt på min side og jeg er uden tvivl klar på en tur mere.

    SvarSlet
  2. Jeg vil have royalties!?!(!)!

    Jeg vil ihvertfald have at vide, hvad din største sandart for dagen vejer. Den ser fandme tyk ud - eller er det bare et optisk bedrag?

    SvarSlet
  3. Lasse: Hvis du lover ikke at fiske kaptajnen midt over, så er det naturligvis oplagt at lave sådan succestur igen!

    Myling: Du burde få dine løjer omfattet af en form for Koda vederlag - der er må klart være gryn i den slags;)

    Desværre må du have faldet for et optisk bedrag, for fisken er af samme kuld som Lasses og vejer kun en slat mere - 3250

    SvarSlet